Ochrana osobních údajů

Společnost PROVINO BOHEMIA s.r.o., která je provozovatelem e-shopu provino.shop.cz, považuje ochranu a důvěrnost Vašich údajů za velmi důležitou.

Všechny postupy a opatření naší společnosti, přijaté a realizované v této oblasti, přitom důsledně vycházejí z aktuální platné právní úpravy ochrany osobních údajů a soukromí, zejména znařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů); adaptačních právních předpisů České republiky, zejména zákona o zpracování osobních údajů, jakož i z občanského zákoníku, č. 89/2012 Sb., a ze zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti.

V případě jakýchkoli změn dotčené právní úpravy veškeré naše postupy a opatření průběžně přizpůsobujeme těmto novým úpravám a změnám.

 

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů ve smyslu národní a evropské legislativy je:

Obchodní jméno: PROVINO BOHEMIA s.r.o.. Adresa: Štefánikova 595/39, 695 01 Hodonín. Poštovní adresa a provozovna: Štefánikova 595/39, 695 01 Hodonín. mobil: +421 (0) 911 455 117, e-mail: eshop@provino.sk; Internetová stránka prodávajícího: www.provino.shop.cz,

IČ: 07350830, DIČ: CZ07350830, Spisová značka: C 107707 vedená u Krajského soudu v Brně, bankovní spojení: Raiffeisen bank, číslo účtu: CZ1855000000000830992002

Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně zpracování a ochrany Vašich osobních údajů, můžete nás kontaktovat e-mailem na adrese: obchod@provino.sk

 

Účely, právní tituly a doba zpracování osobních údajů.

Pokud si na e-shopu provino.sk objednáte zboží, budeme Vaše osobní údaje zpracovávat za účelem vyřízení Vaší objednávky (zaslání objednaného zboží, provedení platby, fakturace či reklamace), a to na základě právního titulu plnění smlouvy. Bez zpracování Vašich osobních údajů nebudeme schopni objednávku vyřídit.

Pro tyto účely zpracováváme následující osobní údaje: jméno, příjmení, dodací a fakturační adresa, telefonní číslo, e-mailová adresa.

Takto získané osobní údaje zpracováváme po dobu, kterou ukládá zákon č. 222/2004 Sb. O dani z přidané hodnoty, § 76 ve znění pozdějších předpisů.

Pokud jste zákazník e-shopu provino.sk, tzn. dokončili jste registraci, zpracováváme Vaše osobní údaje pro marketingové účely společnosti PROVIN s.r.o., tzn. hlavně za účelem nabízení dalšího zboží z nabídky provino.sk a to na základě právního titulu oprávněný zájem správce.

Pro tyto účely zpracováváme následující osobní údaje: e-mailovou adresu, jméno a příjmení, údaje o nákupních zvyklostech.

Tyto osobní údaje zpracováváme po dobu trvání obchodní spolupráce, nejdéle však 3 roky od jejího ukončení.

Ze zasílání se můžete kdykoli odhlásit buď v rámci obchodního oznámení nebo zasláním e-mailu s žádostí o odhlášení na obchod@provino.sk.

Pokud nám píšete přes kontaktní formulář nebo na konkrétní e-mailovou adresu, Vaše osobní údaje dále nezpracováváme a využíváme je jen za účelem vyřízení Vašich dotazů, požadavků, nebo námětů.

Pokud jste uchazeč o zaměstnání, zpracováváme s Vaším souhlasem osobní údaje z náborové dokumentace za účelem nabídky zaměstnání v naší společnosti. Tyto osobní údaje zpracováváme do doby odvolání souhlasu, nejdéle však 3 roky.

 

Předávání osobních údajů

Všechny osobní údaje získané od zákazníků využíváme výhradně pro vnitřní potřebu společnosti, chráníme před zneužitím a neposkytujeme třetím stranám bez předchozího upozornění nebo Vašeho souhlasu.

Výjimku představují externí společnosti, které pro nás zajišťují podpůrné služby (např. Dopravu, platební styk nebo vývoj e-shopu obchod.activa.sk) a orgány státní moci. Těmto společnostem Vaše osobní údaje poskytnout můžeme či musíme v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové vyřízení objednávky nebo fungování a zdokonalování nákupního procesu.

Jde zejména o tyto činnosti:

za účelem doručení zboží smluvními dopravci předáváme Vaše osobní údaje společnosti: Ž & H spol. s.r.o., Profesora Sáru 44, 974 01 Banská Bystrica, IČO: 44432330 je-li to nutné k vyšetřování nezákonného využívání našich služeb nebo pro potřeby soudního řízení, údaje se mohou vázat pro vyšetřování trestné činnosti.

U všech těchto poskytovatelů služeb smluvně požadujeme, aby zpracovávaly Vaše osobní údaje v souladu s podmínkami ochrany osobních údajů a platnou legislativou.

 

Cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají ve Vašem zařízení (počítač, mobilní zařízení nebo jiný přístroj umožňující přístup k internetu) pomocí kterého používáte e-shop obchod.activa.sk a pokud je po opuštění našich stránek nevymažete, jsou opět využívány během Vašich dalších návštěv. Cookies používáme ke zlepšení funkčnosti našich stránek a zjednodušení Vaší další návštěvy, zejména pro tyto činnosti:

uložení předvoleb a nastavení, které umožňují, aby naše webové stránky fungovaly správně. přihlášení a ověřování. Pokud se nechcete stále přihlašovat a odhlašovat, díky cookies nemusíte. zabezpečení. Cookies používáme na odhalování podvodů a zneužití našich internetových stránek. analýzu. Pomocí cookies shromažďujeme data pro naše analytické nástroje. marketing. Cookies využíváme pro vyhodnocení našich marketingových kampaní nebo pro oslovení zákazníků.

Navzdory výše uvedenému na základě souborů cookies Vás nejsme schopni identifikovat na úroveň konkrétní fyzické osoby.

Jak odmítnout používání souborů cookies?

Cookies z Vašeho počítače nebo z jiného zařízení můžete snadno vymazat pomocí Vašeho prohlížeče. Návod, jak zacházet se soubory cookies a jak je odstranit, najdete v nabídce „Pomoc“ Vašeho prohlížeče. V takovém případě je ale možné, že se Vám některé části našich stránek nebudou zobrazovat správně, jejich prohlížení pro Vás bude složitější a nebude se Vám zobrazovat nabídka výrobků odpovídajících právě Vašim potřebám.

Pokud budete používat naše stránky bez změny nastavení, budeme to považovat za souhlas s používáním cookies na našich stránkách.

 

Analytické nástroje webu

Statistické údaje

Pokud využíváte naše webové stránky, shromažďujeme statistické údaje o vaší aktivitě, které dále využíváme ke zlepšení našich služeb.

Google Analytics

Služba, která umožňuje analýzu našeho e-shopu. Je od společnosti Google Inc. („Google“). Informace vygenerované při využívání našeho webu jsou přenášeny na servery společnosti Google, kde jsou následně uloženy. Společnost Google tyto informace využívá k analýze uživatelského chování na našem webu a tuto analýzu nám následně poskytuje.

Sklik, Adwords

Tyto služby jsou marketingové nástroje, které nám umožňují nabízet naše služby novým nebo stávajícím zákazníkům. Poskytuje jejich společnost Google. Aby služby fungovaly správně, využívají cookies.

 

Vaše práva

Vaším přirozeným právem je dostat informace o Vašich datech, které o Vás zpracováváme. Stejně tak máte právo na opravu nebo zablokování nesprávných či zastaralých údajů, právo na omezení zpracování a právo namítat proti zpracování. V určitých případech Vám patří právo na vymazání. Dále jsme povinni Vaše osobní údaje na Vaše požádání přenést na vámi zvoleného správce / zpracovatele osobních údajů.

Pokud jste přesvědčeni, že s Vašimi daty nezacházíme adekvátně a podle zákonných norem, máte možnost podat stížnost u kontrolního úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Pokud se chcete zeptat na cokoli, co se týká zpracování Vašich osobních údajů, kontaktujte prosím správce osobních údajů na e-mail obchod@provino.sk.